2020. 05. 25., Hétfő, 11:40

Rossz idő = Netflix - Ezeket ajánljuk a borús idő ellen

Méltán népszerű lett az elmúlt időszakban az online sorozatnézés, hiszen ki ne szeretné, hogy nincsenek reklámok, semmi zavaró tényező és csupán pár ezer forintért lehet az otthon melegéből élvezni a jobbnál jobb tartalmakat.

Mostanában az időjárás imád minket megviccelni, hiszen olyan szeszélyes, mint ahogy az a tavaszhoz illik. Inkább maradjuk otthon, mint sem elázzunk és élvezzük a jobbnál jobb sorozatokat és filmeket a jó meleg ágyunkban.

Íme a top 10 film/sorozat ami hazánkban a legkeresettebb: 

1.  Michael Jordan

A dokumentumsorozat átfogó betekintést nyújt Michael Jordan pályájába és a Chicago Bulls életébe a 90-es években sose látott felvételekkel az 1997-98-as szezonból.

2. Történelmi GYORSTALPALÓ

Nyúlfarknyi történelemleckék infografikák és archív felvételek bemutatásával tudományos áttörésekről, társadalmi mozgalmak is a világrengető felfedezésekről.

3. White Lines

Zoe Walker felhagy csendes életével, hogy nyomozni kezdjen Ibizán eltűnt bátyja után. Azonban hamar dekadens és veszélyes útra téved. 

4. A nagy pénzrablás  

Nyolc rabló túszokat ejt, és bezárkózik a Spanyol Királyi Pénzverdébe, miközben egy bűnöző lángelme a rendőrséget a tervének végrehajtására manipulálja.

5. Vér és víz 

Egy véletlen találkozás után a fokvárosi tinédzser elhatározza, hogy kideríti, a magániskola úszócsillaga nem az ő, születésekor elrabolt nővére-e.

6. Dinasztiák

A klasszikus főműsoridőben sugárzott szappanopera feldolgozásában a Carrigton és a Colby család közötti viszály középpontjában vagyonuk és a gyermekeik állnak.

7. Halott vagy

A férjét meggyilkoló cserbenhagyásos gázolót kereső forrófejű özvegy összebarátkozik egy különc, de örök optimistával aki nem az, akinek mutatja magát.

8. Harry Potter és a bölcsek köve

11. születésnapján Harry Potter megtudja, hogy a nagyhatalmú varázsló, akit tárt karokkal vár a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola. 

9. Édes magnóliák

A déli kisvárosban, Serenityben elő örök barátok, Maddie, Helen és Dana Sue támaszt nyújtanak egymásnak párkapcsolat, a család és a karrier közötti egyensúlyozásban.

10. CTRL+Z

Amikor valaki elkezdi kiszivárogtatni a diákok titkait az egész iskola előtt, az antiszociális, de mindent megfigyelő Sofia munkához lát, hogy felfedje a hekker kilétét.

Nektek melyik a kedvencetek?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: