2020. 05. 21., csütörtök, 13:23

Marad a digitális oktatás, nyithatnak az óvodák és bölcsődék, lehet a nyári táborban aludni

Megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját az Operatív Törzs, Gulyás Gergellyel kiegészülve, aki jónéhány új rendelkezésről rántotta le a leplet.

Az elhangzottak szerint az óvodák és bölcsődék vidéken május 25-től, a fővárosban június 2-től térhetnek vissza a rendes munkarendhez. Az iskolákban már marad a digitális oktatás a tanév végéig, viszont lesz lehetőség júniustól kiscsoportos foglalkozásokra. Sem a tanév vége, sem annak kezdete nem változott, továbbra is június 15-ig tart az idei. A ballagások, bizonyítványosztások és évzárók megtarthatók, de azt kérik, hogy ezeket kisebb létszámban tartsák meg.

Megtarthatják a nyári táborokat Kaposváron - Mutatjuk mik közül lehet válogatni

Megtarthatják a nyári táborokat Kaposváron - Mutatjuk mik közül lehet válogatni

Május 14-én jelentette be Gulyás Gergely többek között azt is, hogy a kormány döntése szerint a nyáron megrendezésre kerülhetnek a gyerektáborok annyi kitétellel, hogy ott aludni még nem lehet. Ennek kapcsán összeszedtük nektek az eddig kihirdetett táborokat és napköziket, amik közül...

Június közepétől szeretnék ha meg lehetne tartani kisebb rendezvényeket szigorú biztonsági intézkedések mellett, főleg szabadtéren, ám erről majd csak később döntenek. Június 16-tól a gyermek- és ifjúsági táborok - napközi és ottalvós szervezésben egyaránt - megtarthatóak.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: