2020. 05. 21., csütörtök, 11:09

Brutális állatkínzás - Eltörték a lábát majd ötször fejbe lőttek egy cicát Komlón

Előbb megkínozták, eltörték a lábát majd öt golyót lőttek egy cica fejébe a szomszédos megyében található Komlón. Az állat pár nappal később elpusztult.

A Facebookon számolt be gazdája kedvence borzalmas körülmények közötti elvesztéséről. A Bátor névre keresztelt házi macska Komlón lakott, a család kedvenc, egészséges, fiatal, szelíd bújós cicája volt egy kertben, ahová gazdái rendszeren kijártak. A napokban viszont ismeretlenek elfogták a cicát és megkínozták, kilőtték a szemét, öt golyót lőttek a fejébe és eltörték a lábát, majd az utcára dobták.

 

 

A cica még így is visszavonszolta magát gazdáihoz, akik szombaton találtak a szörnyűségeken átesett Bátorra, akit azonnal orvoshoz vittek. A doktornak előbb el kellett távolítania az állat szemét majd a golyókat, később pedig ellátták az eltört lábát is. A cica erős volt és küzdött, ám néhány nap múlva elpusztult.

 

 

A cica gazdája hajtóvadászatot indított az állatkínzó ellen a közösségi oldalakon, és feljelentést tett a rendőrségen, akik ismeretlen tettes ellen folytatnak eljárást.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: