2020. 05. 19., kedd, 09:24

Történelmi lapszám - Egy ápolónő került a Nők Lapja címlapjára

Húsz év után először nem egy híresség került az országos magazin címlapjára.

Történelmi jelentőségű számmal jelentkezett május 20-án az országszerte elérhető Nők Lapja. A magazin életében ugyanis az elmúlt 20 évben most először fordul elő, hogy nem valamilyen híresség köszön vissza a címoldalon, hanem egy ápolónő, Nagy Zsuzsanna. Az újságban Zsuzsa saját történetét is elmeséli, valamint némi képet kapunk arról is, hogy a jelen helyzetben miként telnek az egészségügyi dolgozók mindennapjai.

Így zengett a taps a Sávházból az egészségügyben dolgozókért - VIDEÓ

Így zengett a taps a Sávházból az egészségügyben dolgozókért - VIDEÓ

Először Olaszországban, majd Spanyolországban és Franciaországban vert gyökeret az a szokás, hogy estefelé az otthon tartózkodó emberek éltetni kezdik az egészségügyben dolgozókat, akik emberfeletti teljesítménnyel küzdenek nap mint nap a betegek életéért.

Vékási Andrea, a lap portfólióigazgatója elmondta, hogy ahogy az egész ország, úgy az ő szerkesztőségük is hálás minden ápolónak, segítőnek, aki hősiesen helytáll a jelenlegi helyzetben. A címlappal szeretnék kifejezni elismerésüket az óriási erőfeszítésért, áldozatért és személyes kockázatvállalásért: humánus, odaadó munkájuk miatt a saját épségüket kockáztatva néznek farkasszemet a koronavírussal.


Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: