2020. 05. 18., hétfő, 15:27

Még mindig keresik a pécsi bankrablót - Egy videó is előkerült a rablásról!

A férfi május 12-én, kedden délután fél négy körül ment be Pécsett, a Komlói úton egy pénzintézetbe, szájmaszkkal az arcán, majd közölte, hogy fegyver van nála, és pénzt követelt. Miután megkapta a pénzt, elmenekült a helyszínről. A rendőrség már több képet is közreadott a férfiről, most egy videó is előkerült a rablásról. 

 

 

Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján egy nagyjából 175 centiméter magas férfit keresnek, aki középkorú, erősebb testalkatú és körülbelül 42-43-as méretű cipőt hord, a rabláskor feltehetőleg több réteg ruhát viselt.

A Police.hu-n az is olvasható, hogy a rablást követően valószínűleg levette a felsőjét, amely alatt sötét színű ruházat lehetett. A bűncselekmény elkövetésekor egy sötét színű, műanyagkeretes szemüveget viselt, valamint egy szürke színű, kisméretű hátizsák volt nála.

 

A beszerzett információk szerint nyugodt, higgadt temperamentumú, kommunikatív, intelligens ember, aki jó helyismerettel rendelkezik. 

A rendőrség vizsgálja annak a lehetőségét is, hogy a férfi esetleg súlyos betegségben szenvedhet, amely azonban mozgásában nem akadályozza.

 

 

A rendőrök azt is biztosan tudják, hogy a rablást megelőző időpontban a férfi a Balassa Bálint és a Búzakalász utca kereszteződésében a felvételen látható öltözetben várakozott. Várják azok jelentkezését, akik akár gyalogosan, akár gépjárművel közlekedve látták, illetve várják annak a szürke színű, Nissan Leaf típusú személygépkocsi vezetőjének a jelentkezését, aki az említett helyszínen közlekedett.

 

Itt jelentkezz ha tudsz valamit:

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: