2020. 05. 18., hétfő, 15:44

Fiatal srácok próbáltak meg tyúkot lopni, de az árokban kötöttek ki

Nagyon kapósak mostanában a tyúkok, ám ez a két srác sem járt sikerrel, hiszen a zsákmánnyal hazafelé sikeresen egy árokba hajtottak autójukkal, amelyet hátra is kellett hagyniuk.

Az eljárás adatai szerint május 16-án késő délután, az akkor még ismeretlen elkövetők egy pálmajori ház udvaráról elloptak egy autót, majd azzal Kiskorpádra mentek, ott felfeszítették egy melléképület ajtaját, ahonnan tyúkokat tulajdonítottak el. A zsákmánnyal hazafelé tartottak, amikor a lopott járművel egy árokba hajtottak, ezért azt hátrahagyva útjukat gyalog folytatták tovább. A körzeti megbízott tapasztalatának és személyismeretének köszönhetően a rendőrök látókörébe került egy 22 éves férfi és egy 17 éves fiatalkorú, akiket az egyenruhások rövid időn belül elfogtak és előállítottak a Kaposvári Rendőrkapitányságra.

 

 

A nyomozók mindkettőjüket lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint a 17 éves pálmajori fiatalkorú ellen eltiltás tartama alatti vezetés szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak. Az elkövetők beismerő vallomást tettek.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: