Újra kitárul a kaposvári grillmenyország kapuja - Május 19-én nyit a Grillbecue terasza

2020. 05. 12., Kedd, 09:43

Újra kitárul a kaposvári grillmenyország kapuja - Május 19-én nyit a Grillbecue terasza

Lassan két hónapja, hogy a környék egyetlen amerikai grillezős, barbecue-s különítménye, a Grillbecue zárva tart előttünk a járvány miatt, május 19-én azonban nyit a terasz, végre csillapíthatjuk elvonási tüneteinket. De más örömködésre okot adó hírünk is van a srácok háza tájáról.

Bár a Grillbecue Facebook oldalát követő fekete öves rajongók értesültek róla, hogy szombatonként házhozszállította finomságait a csapat, ezen a hétvégén már nélkülöznünk kell a szolgáltatást, mivel a jövő heti nyitásra készülnek. A járványhelyzet az április 7-i első szülinapot is meghiúsította, de ami késik nem múlik, az ünneplés pótolva lesz az újranyitás után.

Május 19-én tehát 11 órától végre nyit a terasz, melynek örömére a legnagyobb közönségkedvenceket vonultatják fel, lesz Royal sajttal (sajtburger), Pulled Pork, Grillbecue csirke és több meglepi étel is. 

A Grillbecue-t közelebbről ismerők tudják, hogy grill -és barbecue imádatuk a szakma legautentikusabb gyökerétől, az Egyesült Államokból ered, ahol idén is több hónapot töltöttek ihletet gyűjteni.

Belső informátorunk jelentette, hogy idén sem érkeztek üres kézzel a tripről, a legjobb és legklasszikusabb amerikai reggeli recepteket hozták magukkal, melyek jövő héttől minden szombaton testet öltenek náluk, erről egy kalóriadús élménybeszámoló keretében mi is számot adunk hamarosan.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: