2020. 05. 08., Péntek, 14:51

Több ezer maszkot adományoztak sportolók, cégek és gyülekezetek is a városnak

Az elmúlt hetekben a különleges helyzetre való tekintettel többen is adományozásba kezdtek, Kaposváron rengeteg felajánlás érkezett a mentősök számára, de akadt olyan is, aki egy-egy szépítő kezeléssel támogatta az élvonalbeli dolgozókat. Néhány napja pedig több ezer maszk érkezett a városhoz a Hit Gyülekezetétől, illetve Hendlein Rolandtól és feleségétől is. 

A KKK játékosának, Hendlein Rolandnak és feleségének adományáról Szita Károly számolt be Facebook oldalán mindössze pár órája. A kosaras és családja ezer maszkot juttatott el személyesen a városházára, hogy azok a kaposvári közösséghez kerüljenek majd. 

Április végén érkezett meg a Támogasd a városod mozgalom keretein belül a kaposvári Hit Gyülekezetének adománya is. A gyülekezet 500 darab arcpajzsot juttatott el az önkormányzatnak, hogy így fejezzék ki támogatásukat. Ahogy posztjukban is írták, a város továbbítani fogja őket a kaposvári háziorvosok és az önkéntes karitatív tevékenységet végzők számára. 

Emellett a nagyobb kaposvári cégek közül is akadt, aki adományozásba kezdett, az Opticost Kft. felajánlásait április 30-án munkatársai vitték el a város számára. A cég egy nagyobb pénzadománnyal, illetve maszkokkal támogatja a koronavírus elleni védekezést, de az apróságokra is gondoltak, ugyanis a dobozaikban gyümölcsös finomságokat is rejtettek el a kaposvári óvodások számára. 

Igazán gyönyörű felajánlás részükről, nem gondoljátok?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: