2020. 05. 07., Csütörtök, 09:13

Ezerszer láttad, mégsem mondod meg elsőre ki látható a képen!

Karrierje elején molett alkattal robbant be a köztudatba, és sokáig nem is foglalkozott ezzel, hiszen az elképesztő hangja elvitte a showt. Nyert 15 Grammy-díjat, Golden Globe-ot, Oscart. 2017-ben feleség lett, 2019-ben elvált, aztán durva diétába kezdett... Szabad a gazda? A képen Adele látható, aki tegnap posztolta magáról a születésnapi fotót, amin olyan tök vékony, hogy alig ismerni rá.

A hihetetlen változás persze nem jött egyik napról a másikra, Adele hangszálproblémái miatt döntött úgy még 2011-ben, hogy lemond a cigarettáról, az alkoholról, a citrusos, túl fűszeres és savanykás ételekről. 

Aztán 2019-ben még látványosabb átalakuláson esett át, melyben közrejátszott magánéleti problémája is, miután tönkrement a házassága. Hogy elterelje a gondolatait, még több energiát fektetett az edzésbe, rászokott a kocogásra, vegetáriánus lett, sirtfood diétába kezdett, mostanra közel 50 kilótól sikerült megszabadulnia.

Friss képe igazi cikkcunamit indított el, most azt fejtegetik hogyan kéne éreznünk magunkat, ha meglátjuk a képet.

Ha gratulálunk neki, azzal nem degradáljuk-e a molett nőket? Egyáltalán jót tett ez neki mentálisan? Ha ő nem beszélt a fogyásról nyilvánosan, mi miért tesszük? Egyáltalán, miért nem a hangjával foglalkozunk, hiszen azért szerettük meg?! 

Mi a véleményetek a dologról?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: