2020. 05. 07., csütörtök, 10:15

Elmarad az egyik kedvenc programunk is, nem lesz idén KÁN

A 2020-as évben szeptember 11-13. között tartották volna immár 14. alkalommal a Dunántúl legnagyobb állattenyésztési kiállítását a Kaposvári Egyetemen, ám a koronavírus okozta járványhelyzet, ahogy sok más programot, ezt is keresztülhúzta. 

Közleményükben azt írták, a koronavírus járvány miatt kialakult bizonytalan helyzet felülírta az elképzeléseket, ezért a Kaposvári Egyetem vezetése – figyelembe véve a Kormány döntéseit, a WHO és a járványügyi szakemberek ajánlásait – úgy döntött, hogy idén nem tartja meg a Kaposvári Állattenyésztési Napokat.

Állati napunk volt! - Dübörög a Kaposvári Állattenyésztési Napok - GALÉRIA

Állati napunk volt! - Dübörög a Kaposvári Állattenyésztési Napok - GALÉRIA

Idén szeptember 28. és 30. között tartják az ország egyik legnagyobb állattenyésztési rendezvényét Kaposváron. A Pannon Lovasakadémián egész hétvégén várják a látogatókat változatos programokkal, látványos bemutatókkal, ajánljuk mindenkinek aki szereti az...

Tavaly egyébként 25 ezren látogattak ki a rendezvényre, amely a város egyik legnagyobb eseményévé nőtte ki magát az évek során, melynek mi is rendszeres vendégei voltunk. Az Egyetem vezetése továbbá elmondta, hogy elkötelezettek a tudományosság, a szakmaiság és az igényes szórakozás mellett, ezért bíznak benne, hogy jövőre ismét mindenkivel újra találkozhatnak majd a KÁN-on.

Az Országgyűlés honlapjáról tudta meg az egyetem vezetősége, hogy egyesülnek a Szent István Egyetemmel

Az Országgyűlés honlapjáról tudta meg az egyetem vezetősége, hogy egyesülnek a Szent István Egyetemmel

Közleményt adott ki a Kaposvári Egyetem vezetősége, reagálva a keddi hírekre, miszerint augusztusban egyesülnek majd a Szent István Egyetemmel. 

 

Ha szemezgetnél az elmúlt évek anyagaiból, KATT IDE!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: