2020. 04. 30., csütörtök, 14:37

Emelt létszámmal várják a taxisok a jövő heti érettségizőket

Várhatóan sokkal többen fogják majd igénybe venni a taxis szolgáltatásokat Kaposváron is a koronavírus-járvány okán, legalábbis erre számítanak a City Taxinál.

A város legnagyobb egysége a járványügyi helyzet alatt is kitartott, és míg sok olyan hírt lehetett hallani szerte az országban, hogy komoly leépítések voltak a taxitársaságoknál és sokan visszaadták az engedélyüket, a City Taxi munkatársai alkalmazkodtak, így nem csökkent a létszámuk. Vállaltak másféle szolgáltatásokat is és segítettek az embereken, így bevásároltak vagy gyógyszerekért mentek azoknak, akik nem akartak kimozdulni. Ezzel a lehetőséggel egyébként mindmáig élhettek, ha hívjátok őket.

 

Továbbra is várják a hívásaitokat!

A jövő heti érettségik miatt viszont most még nagyobb létszámmal állnak szolgálatba, hiszen várakozásaik szerint többen fognak most taxival utazni a vizsgákra, hiszen biztonságosabbnak tartják a tömegközlekedésnél. A City Taxinál annyit még elmondtak megkeresésünkre, hogy mindent megtesznek a megelőzés érdekében, rendszeresen takarítják autóikat, naponta több alkalommal fertőtlenítik a kilincseket és kapaszkodókat, és velük bizony senki nem fogja lekésni az érettségi vizsgákat.

 

Ti is többet taxiztok mostanában?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: