2020. 04. 30., csütörtök, 13:06

Nagy eséllyel elmarad az idei Intersport Ifjúsági Sportfesztivál is

Csütörtökön délelőtt a Kormányinfón jelentette be Gulyás Gergely, hogy augusztus közepéig nem lehet nagyobb rendezvényeket tartani, ami hatással lehet a már 16. alkalommal megszervezett Intersport Ifjúsági Sportfesztiválra, aminek Kaposvár ad otthont.

Ugyan a július 2. és 8. között tervezett fesztiválnak már a weboldalon megtalálni a pontos programját, és a Facebook oldalukon is folyamatosan posztolnak az idei rendezvénnyel kapcsolatban, a járványhelyzet könnyen felülírhatja ezt a programot is. 

 

 

A legutolsó bejelentés szerint augusztus 15-ig nem lehet 500 főnél nagyobb rendezvényeket tartani, és mint tudjuk, az Intersport Ifjúsági Sportfesztiválra évről évre több ezer gyermek és kísérőik érkeznek szerte a világból, így nagy valószínűséggel ez idén elmarad. 

 

Így vonult több ezer fiatal a városban - Elstartolt a Sportfesztivál!

Így vonult több ezer fiatal a városban - Elstartolt a Sportfesztivál!

Péntek este tartották az Intesrsport Ifjúsági Sportfesztivál ünnepélyes megnyitóját a stadionban, ahová, ahogy az már lenni szokott, együtt vonultak le a fiatalok a Kossuth térről. A hangulatra idén sem lehetett panasz, a több ezer sportoló énekelve, dobolva, táncolva vonult végig az útvonalon,...

 

Amint bejelntik a rendezvény sorsát, szólunk.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: