2020. 04. 29., szerda, 10:57

Veszélyjelzés Somogyra - Jégesőre figyelmeztetnek minket

A délelőtt folyamán riasztást adtak ki az ország nagy területére, ebbe pedig beletartozik Somogy megye is, amely területen jégesőre, és heves szélre számíthatunk. 

Az Országos Meteorológia Szolgálat kicsivel 10 óra után frissítette a kiadott riasztását, miszerint az elkövetkezendő órákban, illetve a délután folyamán zivatarokra számíthatunk, amik sok helyen jégesővel, megerősödött széllel, illetve villámlással érkeznek. 

 

 

Somogy megyére is elsőfokú riasztást adtak ki, amit a folyamatosan frissülő térképen követni is tudtok. Az előrejelzésük szerint a délelőtt folyamán a Dunántúlon számíthatunk heves záporra, 70-80 km/órás széllökésekre, helyenként 25-30 mm csapadékra, illetve apróbb szemű, 1-2 centis jégesőre. 

 

Úszik a város - Elöntötte a víz Kaposvár utcáit - VIDEÓK

Úszik a város - Elöntötte a víz Kaposvár utcáit - VIDEÓK

Jelentős mennyiségű csapadék hullott (inkább zúgott) az elmúlt órában Kaposvárra, amit ahogy már megszokhattuk, megint nem bírt el a város csatornahálózata. Rengeteg képet és videót kaptunk tőletek, de mi is körbenéztünk egy délceg esernyővel a kezünkben, hogy miként is hömpölyög a víz a...

Vigyázzatok magatokra, és ha lehet, maradjatok otthon!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: