2020. 04. 27., hétfő, 09:46

A Magyar Posta is maszkviselésre kéri ügyfeleit

Ugyan még nem tették kötelezővé ők sem, ám közleményben hívták fel az emberek figyelmét, hogy munkatársaik egészségének megőrzése érdekében, az ügyfelek is hordjanak maszkot.

Kaposváron a Pláza kérte a vásárlókat eddig, hogy maszkkal vagy sállal takarják el arcukat, most pedig a Magyar Posta adott ki hasonló közleményt. Hétfőn, a fővárosban életbelépő rendelet szerint a kereskedelmi egységekben és a tömegközlekedési járművükön kötelezővé vált a maszk viselése, ám ez nem vonatkozik a postára, mint közszolgáltatást ellátó szolgáltató helyszínre.

 

Arcmaszk viselésére kéri az üzleteiben vásárlóit a Kaposvár Pláza

Arcmaszk viselésére kéri az üzleteiben vásárlóit a Kaposvár Pláza

A Facebookon hívta fel a vásárlók figyelmét a Kaposvár Pláza, hogy április 27-től erősen ajánlott az arc eltakarása üzleteikben.

 

A Posta viszont mindettől függetlenül arra kéri a fővárosiakat, hogy használják a védőfelszerelést akkor is, ha postára mennek, hogy ezzel is védjék saját és a postai dolgozók egészségét, és csökkentség a fertőzésveszély kockázatát. Ám nem csak Budapesten, de az egész országban kérik ügyfeleiket, hogy ha Postára mennek, vegyenek fel maszkot, vagy takarják el arcukat kendővel, sállal.

 

 

Ennyit talán igazán megtehetünk Kaposváron is.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: