2020. 04. 24., Péntek, 08:58

Bevált a recept - Jó néhány kilónak mondtunk búcsút a Toman Diet termékeinek segítségével

Ahogy már értesítettünk róla titeket, a hét elején új kihívásba vágtunk, hogy ne kis gömböcként kezdjük meg a strandszezont. A Toman Diet termékeivel 5 napos karantén diétázásba kezdtünk, és milyen jól is tettük, hiszen játszi könnyedséggel mondtunk búcsút több kilónak is a program végére. 

Mi az 5 napos, gyors prémium fogyókúrás programjukat választottuk első körben, hogy felmérjük, termékeik milyen hatással vannak ránk, és megtapasztaljuk, milyen hatékonyak a diétázás terén. Azt kell, hogy mondjuk, korgó gyomor nélkül, valóban változatos étrend mellett búcsúztunk el több centitől és kilótól is

A doboz tartalma alapvetően egy kis füzet, melyben a doboz tartalmát és a tudnivalókat, illetve a diétához ajánlott ételeket írják le pontos bevásárlólistával együtt. Volt még benne egy shaker, illetve 20 darab Toman Diet termék is, amik harmonikus ízvilággal rendelkeznek ráadásul gyorsan elkészíthetőek és azonnal fogyaszthatóak. 

Ezek közül a Toman termékek közül kerül ki a reggeli, melyek általában édesek, például volt csokoládékrém gabonapehellyel, vagy tejeskávé ital is, bár az abszolút kedvencünk a fehércsoki ízű desszert volt. A tízórai sem maradhat ki, hogy meglegyen a napi ötszöri étkezés, így általában egy általuk javasolt smoothieval folytatódik a délelőtt, ami 5 különböző ízben szerepel a diétában

A nap legfontosabb étkezését, az ebédünket mindig nekünk kell elkészíteni a füzetben összeírt javaslatok alapján, ez nagy részben csirke valamilyen körettel, valamint grill vagy párolt zöldséggel, amit kedvünk szerint ízesíthetünk. 

A Toman Diet termékei sorát az adott napokon a Snackek követik, amiket uzsonnára fogyasztunk, ám mivel mi alapjáraton sem rajongunk a túlzottan édes termékekért, így számunkra tökéletesen beváltak ezek a szeletek, a nápolyik, kekszek és müzlik is. Az estéket zöldsalival, illetve a Toman leveseivel zártuk, amik között szerepel például gulyás is, hogy a hazai ízekből se szenvedjünk hiányt, de a hetet például kínai tésztalevessel zártuk, de nagyon ízlett nekünk a csirkés is, amit krutonnal készítettek el a számunkra

A diétához szükséges előkészületek minimális energiabefektetést igényelnek, hiszen pontos bevásárlólistát kapunk, az adott napokon pedig kevesebb időt töltöttünk a Tomanos termékek, illetve a javasolt ételek elkészítésével, mint amennyit általánosságban főzicskézünk a konyhánkban. Az ételek finomak, az pedig, hogy több kilótól - egészen pontosan 4,7-től - elbúcsúztunk úgy, hogy nem éheztünk, mint egyes diétáknál, egészen egyszerűvé mindamellett hatékonnyá tette a hetet. 

Mi ezután sem akarunk búcsút mondani a Toman Diet termékeinek, hiszen nagyon jó választásnak bizonyultak a karantén-diétánkhoz.
Hol az a bikini?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: