2020. 04. 21., kedd, 11:33

Egy új honlap számol be arról, hogy mi történik jelenleg a magyar kórházakban

Három magyar fiatal hozta össze azt a weboldalt, melyen orvosok, ápolók és betegek is megoszthatják anonim módon, hogy mik a tapasztalataik a jelenlegi helyzetben a kórházakban. Mindezt pedig azért teszik, mivel ahogy ők is írják: Mindennél nagyobb szükség lenne az őszinte és egyenes tájékoztatásra a jelenlegi helyzetben.

A weboldal a Mi történik a kórházakban nevet viseli, a készítői pedig várnak mindenkit, aki bármilyen formában az egészségügyben dolgozik legyen az orvos, ápoló, kórházi takarító, portás, de a másik oldalról, a betegek részéről is várják a tapasztalataikat, hogy egy valós képet kaphassanak az emberek arról, milyen a jelenlegi helyzet a magyar kórházakban. 

 

 

Az oldal teljesen anonim módon is használható, hiszen ahogy a weboldalon szerepel, sokan félnek a retorziótól és ezért nem osztják meg a világgal a sokszor negatív történéseket, melyek a munkaidő alatt érik őket. Emellett persze ugyanúgy várják az inspiráló pozitív történeteket is, hiszen ez hoz egy kis reményt az emberek mindennapjaiba. 

 

 

A Mi történik a kórházakban oldalon már most rengeteg történet található, mind egészségügyi dolgozó, mind beteg, mind pedig hozzátartozói oldalról is, az ország minden részéről, így mi csak biztatni tudunk benneteket, hogy bármit is tapasztaltok a kórházakban, ne féljetek azt leírni, és megosztani a világgal!

 

Ti mit gondoltok a weboldalról?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: