2020. 04. 14., Kedd, 12:02

Régóta várt funkció érkezik - Bármikor kizárhatjuk magunkat időszakosan a Facebookból

El tudtuk volna már képzelni ezt a megoldást évekkel ezelőtt is, ám a Zuckerberg csapat csak most érezte szükségesnek azt, hogy elkészítse a közösségi oldal csendes funkcióját is.

Mert természetesen lehalkíthatjuk telefonunkat, kikapcsolhatjuk az értesítéseket, ám az mégsem olyan, mint amit a Facebook most Quite Mode néven fejlesztett. Az alkalmazáson belüli hamarosan megjelenő funkció lehetőséget biztosít a felhasználók számára, hogy kizárják magukat kicsit a közösségi oldalból.

Ennek okán nem kapunk majd értesítéseket, nem léphetünk be az alkalmazásba, hiszen az általunk megadott időszak során csak egy számláló jeleník meg a Facebook helyett, amely azt mutatja, mikor jár le önkéntes száműzetésünk. Természetesen van lehetőségünk vészhelyzeti protokoll alkalmazására, és végleg, vagy csak 15 percre is bármikor felnyithatjuk, de legyen már bennünk annyi tartás, ha ezt a funkciót használjuk, akkor kibírjuk a megadott időszakot.

Természetesen egy statisztikai oldalt is kapunk a funkció mellé, amely megmutatja, hányszor használtuk az alkalmazást az eltelt időszakban, percre pontosan jelezve az adatokat. Az iPhone tulajok még áprilisban, Androidosok valamikor májusban számíthatnak az érkezésére.

Ti mikor tudnátok elképzelni a funkció használatát?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: