2020. 04. 09., Csütörtök, 14:46

TESZTELTÜK: McDonald's házhozszállítás

Április 6-án Kaposváron is elstartolt a McDonald's házhozszállítás szolgáltatása, leteszteltük hát, hogy működik a rendszer és milyen frissen érkeznek házhoz a burgerek.

Hétfőn a Netpincér házhozszállítási kínálatában jelent meg a gyorsétteremlánc kaposvári ajánlata, melyet szerdáig ingyenesen lehetett igénybe venni, mától viszont már 590 magyar forintért szállítanak a küszöbünkig. Házhozszállításnál a minimális rendelési összeg 2000 Ft, ez a mekis árakkal viszonylag könnyen meg is ugorható.

A rendelési felület könnyen használható, ha a McDonald's felületéről közelítitek meg, a felső sorban megtaláljátok a házhozszállítás menüt, majd csekkolhajtátok, hogy a címeteken elérhető-e a McDelivery. Ha ez stimmel, már ugrotok is át a Netpincér felületére, ahol szépen sorban, kategóriákba szedve megtaláljátok a teljes kínálatot.

A rendszer kezdéskor nem kér regisztrációt, azonban a fizetés előtt ezt pótolni kell. Nem árt észben tartani, hogy a Netpincér Go csak online fizetéssel működik, a készpénzt tehát el lehet felejteni. Előnye viszont, hogy választható érintkezésmentes kiszállítás is, így akár karantén esetén is átvehetitek az ajtó előtt/mellett hagyott csomagot.

Az oldalon fel van tüntetve a várható kiszállítási idő, esetünkben 40 percet mutatott. A rendelés leadása és a fizetés után nyomon követhető a csomag útja a házunkig, illetve egy pontosabb érkezési időt is kapunk.

Főműsoridőben, 11 óra 46 perckor adtuk le rendelésünket, a rendszer 12:21-re saccolta a futár érkezését, aki 12:23-kor az ajtó előtt állt és hívott, hogy megjött az ebéd.

Ami az ételeket-italokat illeti, a burgerek ugyanolyan formában és hőmérsékleten érkeztek, mint az étteremben, az üdítőben még kocogtak a jégdarabok, és a fagyi sem olvadt pocsolyává menet közben.

A mekis házhozszállítás kaposvári indulásáról írt cikkünk kommentszekciójában sokan panaszkodtatok rá hogy késve, vagy egyáltalán nem érkezett meg a rendelés futárhiányra hivatkozva, ám mostanra úgy tűnik, rendezte sorait a Netpincér.

Ki próbálta már? Tapasztalatok?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: