2020. 04. 08., Szerda, 14:17

Korlátozzák a kaposvári Tescoban is a vásárlók számát

Szerdán a Tesco hivatalos közleményt adott ki, miszerint fontosnak tartja a vásárlók és a munkavállalók biztonságát, ezért csütörtöktől az áruházakban egy időben csak „előre meghatározott számú vásárló tartózkodhat".

Egyes áruházakban már a szerdai napon életbe léptették a rendeletüket, miszerint egy időben annyi ember tartózkodhat az adott áruház területén, ahány biztonságosan be tudja tartani egymástól a 2 méter távolságot. 

Méretükből kifolyólag a pontos létszám áruházanként változó, így még nem tudjuk pontosan, hogy a kaposvári kirendeltségben mennyi lesz a bűvös szám, ám ne csodálkozzatok rajta, ha akár már a szerdai látogatásotoknál a bejáratnál a Tesco munkatársai megállítanak, hiszen egy applikáció segítségével ők fogják ellenőrizni a létszámot. 

Az intézkedés vonatkozik egyaránt a 65 év alatti és feletti vásárlókra is, így a 9 és 12 közötti idősávban is ellenőrzik majd a vásárlók számát az üzletekben. Ahol több bejárat is van ott a jövőben ideiglenesen csak egyet lehet majd használni, és a belső üzletsorral rendelkező áruházak tekintetében - mint amilyen kaposvári is - az épület mérete lesz a mérvadó a benntartózkodók meghatározásakor. 

Mit gondoltok az intézkedésről?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: