2020. 04. 07., Kedd, 13:41

Megkapták a szemetesek a város saját fémtakaróit, egyre viszont nagyon haragudtak a kivitelezők

Szerte a városban elkezdték már a társasházak előtti közös szeméttárolókat körbeépíteni egyedi, a város arculatához illeszkedő elemekkel, amelyek az elmúlt hetekben a Béke utcába is beköltöztek.

Bár itt mindenkinek szíve joga megítélni, hogy a régi fából készült elemek voltak e szebbek növényekkel körbefuttatva, vagy a mostani fémlemezek a város logójával ellátva, ez már tényleg ízlés dolga. A szerkezetek már felkerültek a tárolók köré, az oldalsó falécek hiányoznak már csak belőlük, ám van, ahol nem csak az.

Mert egy árván maradt ilyen tárolót a Béke utca elején sorsára hagytak nagyjából három hete a munkások, és mint aki jól végezte a dolgát, távoztak. Azóta rá se nézett senki, a szemetesek szanaszét, a terület lezárva, a lyukak megásva, szép kis új szerkezet pedig sorsára hagyva. Hogy miért haragudtak ennyire arra az egyetlen árva helyszínre a kivitelezők nem tudni, ám a lakókat már kezdi zavarni a hetek óta árván maradt munkaterület.

Arról nem is beszélve, hogy korábban szépen, növénnyel körbefuttatott kis keretet tettek a kukák köré, amelyeket természetesen pillanatok alatt sikerült a munkásoknak darabokra szedniük (bár ezek is még pihentek pár hetet a ház előtt elszállításuk előtt).

Hogy miért állt meg azon az egy helyszínen a tudomány nem tudni, de azok a gödrök nem festenek ott túl jól...

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: