2020. 04. 07., kedd, 13:41

Megkapták a szemetesek a város saját fémtakaróit, egyre viszont nagyon haragudtak a kivitelezők

Szerte a városban elkezdték már a társasházak előtti közös szeméttárolókat körbeépíteni egyedi, a város arculatához illeszkedő elemekkel, amelyek az elmúlt hetekben a Béke utcába is beköltöztek.

Bár itt mindenkinek szíve joga megítélni, hogy a régi fából készült elemek voltak e szebbek növényekkel körbefuttatva, vagy a mostani fémlemezek a város logójával ellátva, ez már tényleg ízlés dolga. A szerkezetek már felkerültek a tárolók köré, az oldalsó falécek hiányoznak már csak belőlük, ám van, ahol nem csak az.

 

Ilyenek voltak a Béke utcai szemetesek régen...És ilyenek most.

Mert egy árván maradt ilyen tárolót a Béke utca elején sorsára hagytak nagyjából három hete a munkások, és mint aki jól végezte a dolgát, távoztak. Azóta rá se nézett senki, a szemetesek szanaszét, a terület lezárva, a lyukak megásva, szép kis új szerkezet pedig sorsára hagyva. Hogy miért haragudtak ennyire arra az egyetlen árva helyszínre a kivitelezők nem tudni, ám a lakókat már kezdi zavarni a hetek óta árván maradt munkaterület.

 

A szemetesek ezen az egy helyen több mint három hete várják, hogy visszakerülhessenek helyükreA gödrök pedig szabadon árválkodnak hetek óta...

Arról nem is beszélve, hogy korábban szépen, növénnyel körbefuttatott kis keretet tettek a kukák köré, amelyeket természetesen pillanatok alatt sikerült a munkásoknak darabokra szedniük (bár ezek is még pihentek pár hetet a ház előtt elszállításuk előtt).

 

A végeredmény a járdáról azért kafa! Már csak az oldala hiányzik, de valamikor az is biztos felkerül.

 

Hogy miért állt meg azon az egy helyszínen a tudomány nem tudni, de azok a gödrök nem festenek ott túl jól...

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: