2020. 04. 06., hétfő, 13:55

Középiskolások figyelem! Legjobb ötleteitek most több százezer forintot érhetnek!

Újabb pályázatot hirdetett a Kaposvári Városfejlesztési Nonprofit Kft., melyben új innovációs ötleteket várnak a középiskolásoktól, ráadásul anyagi támogatást adnak a megvalósításhoz is, míg a főnyeremény 300.000 forint értékben bármi, amit a győztes csapat csak szeretne!

A KIV-AGY? pályázat pedig tekintettel a kialakult helyzetre néhány ponton még enyhített is a feltételeken. Elég, ha két-három társatokkal és egy felkészítő tanárral dugjátok össze a fejeteket (akár online), és találtok ki egy olyan ötletet, melynek megvalósítása még sikeres is lehet. Az innovatív ötleteket az agrár-és élelmiszeripari, egészségügyi, műszaki, természettudományi, környezetvédelmi, informatikai  vagy matematikai területekről várják a kaposvári középiskolásoktól. Ráadásul nem is kell mindenkinek egy középsuliba járnia, más és más iskolákból is összeállhatnak a csapatok, ám egy diák, csak egy csapat tagja lehet. 

 

Az elmúlt évben a legjobb munkák között szerepelt szellőzőrendszer hulladékból, halpusztulást megelőző tófigyelő rendszer, és algatermelő biomassza előállítása is.

A beérkezett pályázatok közül ötöt választanak ki a bírák a döntőbe, akik anyagi támogatást igényelhetnek a pályamunkák kidolgozásához 78 ezer forint értékben. Ezek a csapatok már mind díjazásban részesülnek, ahogy a felkészítő tanáraik és intézményeik is, ám az a csapat, aki a legjobb ötletet terjeszti a zsűrik elé, 300.000 forint értékben kívánhat magának nyereményt!

Tehát fiatalok itt az ideje ötletelni, csapatot alakítani és segítőtanárt fogni, hogy még időben jelentkezzetek a pályázatra, hiszen azok benyújtási határideje április 30. éjfél! Ezek után május 31-én kiderül, melyik az a legjobb 5 ötlet akik kidolgozhatják pályázatukat október 6-ig. A feladat tehát adott, szabadideje most mindenkinek bőven akad otthon, úgyhogy hajrá!

 

Részletek és jelentkezés ITT!

Sok sikert!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: