2020. 04. 04., szombat, 11:27

Sáljával fojtogatta az eladót, majd kirabolta a boltot a kaposvári férfi

A kaposvári rendőrök súlyos testi sértés és kifosztás miatt indítottak eljárást egy 55 éves helyi lakossal szemben. A férfi 2020. április 3-án késő délután betért egy ital- és dohányboltként működő ráksi üzletbe.

Az eladó tájékoztatta, hogy az időpontra tekintettel, szeszes itallal már nem szolgálhatja ki, amitől az amúgy is ittas állapotban lévő férfi feldühödött, és a nő sálját megragadva fojtogatni, valamint bántalmazni kezdte őt. A sértett a földre esett, amit a támadó kihasználva az üzlet kasszájából a bevétel egy részét eltulajdonította.

Az utcára menekülő nő a bolt előtt kért segítséget. A járókelők az eladót biztos helyre kísérték, a férfit pedig a rendőrök kiérkezéséig feltartották.

A körzeti megbízottak a feltételezett elkövetőt perceken belül elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók L. Imrét kifosztás és súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd - őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: