#küldjegykávét a kaposvári kórház dolgozóinak a Roastopus pörkölővel!

2020. 04. 02., csütörtök, 09:39

#küldjegykávét a kaposvári kórház dolgozóinak a Roastopus pörkölővel!

Kaposvár egyetlen kisüzemi kávépörkölője, a Roastopus is csatlakozott az egészségügyi dolgozókat segítők sorához. #küldjegykávét jótékonysági akciójuk keretében a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház támogatására is lehetőségetek van kiváló minőségű kávéval, így segítve át a dolgozókat a legemberpróbálóbb időszakokon.

Roastopusék partnerükkel, a Peaberry pr&event lab-bel indították az akciót, melynek célja, hogy két főhadiszállásukon, Kaposváron és Székesfehérváron segítsék az egészségügyi dolgozókat, időseket és rászorulókat frissen pörkölt kávékülönlegességekkel. Az első, 10 kg-os kávéküldemény már meg is érkezett a kórház dolgozóihoz:

 

 

Az akcióhoz ti is csatlakozhattok! Vásároljatok kedvezményesen a roastopus.com-on, hagyjatok üzenetet a csomagban, melyet következő hét elején juttatnak el a kórháznak.

A lépesek:

  • Rögzítsétek megrendelésként a felajánlásra szánt kávét a webshopban.
  • Válasszátok a bankkártyás vagy átutalásos fizetési módot.
  • A vásárlás során használjátok a VELETEKVAGYUNK kuponkódot, így kedvezményes áron tudtok felajánlást tenni.
  • A vásárlás során a megjegyzés rovatban tüntessétek fel, hogy a két megnevezett szervezet közül melyik számára ajánljátok fel a kávét. Egy megrendelés keretén belül akár mindkét szervezetet is támogathatjátok, ez esetben minimum 2 csomag kávé felajánlását és mindkét szervezet megnevezését kérik.
  • A megjegyzésbe a szervezet nevén túl bátran írjatok egy-egy olyan ÜZENETET, amelyet szívesen eljuttatnátok a kórházban dolgozóknak vagy az önkénteseknek: ezeket kinyomtatják és a csomagok mellé teszik.
  • Az így megvásárolt kávécsomagokat összekészítik, és minden hétfőn átadják a támogatandó szervezeteknek.
  • A weboldalon azt is nyomon követhetitek, mennyien csatlakoztak már a kezdeményezéshez és hány csomag kávét juttattak célba.
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: