2020. 03. 31., kedd, 12:01

Íme a Somogyban jelenleg nyitva tartó állatorvosi rendelők listája

A koronavírus idejére összeállítottak egy, az egész országot lefedő listát arról, hogy az egyes megyékben melyik állatorvosi rendelők üzemelnek továbbra is, hiszen ahogy a weboldalon is írják: a hazai járványhelyzet ezeket a praxisokat is érinti. Ezzel képet kapunk arról, hogy Kaposváron kit tudunk felkeresni, ha kedvencünknek valamilyen baja lenne. 

A diagnosztika.vet weboldalon pontos információk vannak feltüntetve, hogy milyen elérhetőségen érhetjük el az adott rendelőt, milyen nyitvatartással üzemel, illetve, hogy adott napon rendelkeznek-e kórházi szabad kapacitással. 

 

 

Somogy megyére összesen 6 praxist listáz ki az oldal, ebből 1 Balatonlellén, 1 másik pedig Csurgón található, Kaposváron pedig jelenleg 4 név tűnik fel a listán: a Pannon Lógyógyászati és Rehabilitációs Kft, a Pegi-Vet Kft., a RO-VET Kft Kisállatrendelő, illetve városunkban a listán egyedülállóan kórházi szabad kapacitással rendelkező Városkapu Állatgyógyászati Központ

 

 

Az oldal nyitott bármelyik másik kaposvári praxis előtt is, hiszen csak fel kell tölteniük az adataikat, hogy a gazdik a legegyszerűbb módon, egy helyen tudjanak tájékozódni az aktuális szabad praxisokról, és azok elérhetőségeiről. 

 

Szerintünk ez egy nagyon szuper kezdeményezés! Ti mit gondoltok?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: