2020. 03. 27., Péntek, 10:43

A Slendy is beszáll a kiszállításba - Pékárut, sütit és élelmiszert is szállítanak házhoz!

Maradj otthon a Slendy házhoz megy névvel hirdette meg a kaposvári Slendy Pékség a kiszállítási szolgáltatását a Facebookon, mely március 30-án, hétfőn veszi kezdetét. 

A kaposvári Slendy Pékség ezzel egy kis segítséget szeretne nyújtani nektek a bevásárlásban, hiszen így még minimálisabbra csökkenthetitek a kontaktust az emberekkel. Kaposvár területén szinte mindenfelé él a szolgáltatásuk, a rendeléseiteket pedig mindössze egy nappal előtte kell leadnotok számukra. 

A termékkínálat igazán sokszínűre sikerült, rengeteg pékáru került a listára, így kenyerek, kovászos zsemle, kifli, kalácsok, és pogácsa is, emellett sütemények terén sem hanyagolnak el benneteket, rendelhetünk tőlük mignont, ischlert, linzert, mézes krémest, és puncskockát is. Az alapvető élelmiszerekért sem muszáj a boltba mennünk, ugyanis a listájukon találni lisztet, cukrot, sütőport, étolajat, spagettit, fűszereket, élesztőt, papírtörlőt és zsebkendőt is. 

A rendeléseiteket a 06-30-209-46-07-es telefonszámon tudjátok leadni, a minimum összeg ami után kiszállítanak pedig 3.000 forint, amit akár készpénzzel, de bankkártyával is rendezhettek. A termékek kizárólag a készlet erejéig elérhetőek, így érdemes minél hamarabb tárcsázni a számot, amire hétfőtől egészen péntekig várják a telefonokat. A kiszállítás minden másnap 12 óráig történik, kivéve a pénteki alkalommal, ugyanis azokat a következő hétfőn teljesítik. 

Hívjátok őket bizalommal!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: