És te mivel ütöd el otthon az időt? Indul a KaranTime játékunk!

2020. 03. 27., Péntek, 12:00

És te mivel ütöd el otthon az időt? Indul a KaranTime játékunk!

Ellepték a közösségi oldalakat a felhasználók képei és videói, amint otthon különbözőképp ütik el az idejüket. Rengeteg a viccelődős, poénos alkotás, van aki táskákkal vagy vizes kartonokkal kezdett edzeni, plafonig tankolt fel könyvekkel vagy épp főzőtudományát fejleszti.

De mi sokkal kíváncsibbak vagyunk arra, hogy mit csináltok otthon Ti kedves olvasóink! Ennek kiderítéséért pedig a legjobb módszer egy izgalmas kis játék indítása, melyet azért nem akartunk mi se túlbonyolítani, hogy nagyon egyszerűen részt vehessen benne bárki, és ne kelljen vele sokat szöszmöszölni. Mivel mindenki otthon van (legalábbis reméljük), ezért korlátozottak az erőforrások, így inkább a kreativitásotokra vagyunk kíváncsiak!

Mit kell tenned, hogy részt vegyél a játékban?

1/ Készíts egy fotót vagy videót (max 1 perces) otthon, hogy mivel töltöd az idődet a négy fal között! Légy kreatív, légy vicces, hogy a legtöbb szavazatot gyűjthesd!

2/ Küld el nekünk a 74nullanulla@gmail.com címre, vagy a Facebook oldalunkra a neveddel és a tevékenység nevével együtt! Nyugodtan pakold ki közösségi felületeidre is a képet/videót, de ne felejtsd el használni a #karantime hashtaget, hogy mi is megoszhassuk!

3/ Likeold be Facebook oldalunkat, ha még eddig nem tetted volna (ejnye!)

A beküldött képeket és videókat közzétesszük honlapunkon, ahol az összes egy helyen lesz megtalálható. Az az ötlet nyer, amelyre a legtöbb szavazat érkezik az oldalon!

Oszd meg a posztod, és buzdítsd ismerőseid, hogy szavazzanak!

Szép-szép de mit nyerhetek?

Mivel tudjuk, hogy nehéz az otthonokban a helyzet, és vannak olyan termékek, amikből senki nem halmozott fel sokat, ezért megpróbáltunk ilyen nyereményeket szerezni...

Nyeremények:

A képeket és videókat március 27-től április 10-ig várjuk, szavazni pedig március 30-tól, április 13. éjfélig lehet! A végső rangsor az oldalon kapott kedvelések száma alapján alakul ki!

Hajrá!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: