2020. 03. 25., Szerda, 08:32

Lebuktatok! - Ebből a grafikonból kiderült, mit csináltok otthon

Sikeresnek mondható a koronavírus megfékezésére indított "Maradj otthon" kampány, hiszen napról napra kevesebb embert látni az utcákon, de még nincs vége! Ezzel párhuzamosan megszaporodtak a közösségi médiák üzenőfalain a főzőcskézős, kirakózgatós, házikedvences posztok. De vajon mit csináltok még? 

A Statista Research Department március 20-i statisztikájából kiderül: pornót kukkoltok! A világ egyik legnagyobb pornóoldala, a PornHub - akik ingyen prémium pornóval örvendeztették meg nemrég az olaszokat - grafikonja meredek forgalomnövekedést mutat Magyarországon a február 24. és március 17. közötti időszakban.

Az emelkedés napról napra meredekebb, az utolsó napon az oldal forgalma már 9 százalékkal volt magasabb a megszokottnál, azóta pedig valószínűleg tovább nőtt. És még koránt sincs vége, hiszen a Pornhub közben bejelentette: az egész világon ingyenessé teszi prémium tartalmait április 23-ig, ezzel is ösztönözve az embereket, hogy maradjanak otthon, lassítsák a vírus terjedését és élvezzék nyugodtan az ingyenes tartalmakat. Ezen időszak alatt pedig a videókon keresztül befolyó összegek 85 százalékát a pornószínészeknek adják, akiknek nehéz ez az időszak, mert nem tudnak dolgozni.

Lebuktatok! :)

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: