2020. 03. 25., szerda, 08:59

A programok elmaradnak, viszont számtalan online tartalommal vár benneteket az AGÓRA

A veszélyhelyzetre való tekintettel az Együd Árpád Kulturális Központ rendezvényei és foglalkozásai is lemondásra kerültek, ám az ott dolgozók így is szerették volna megtartani a kapcsolatot a kaposváriakkal, épp ezért különböző platformokon kínálnak kulturális, művészeti és szórakoztató tartalmakat.

Facebook oldalukon számos, az igényekhez igazodó tartalmat osztanak meg, így gyermekeknek szánt kreatív, kézműves tevékenységek leírásait, szülőknek szánt háztartási tippeket, kulturális tartalmakat, illetve a veszélyhelyzettel kapcsolatos fontos információkat is rendszeresen posztolják. 

 

Hetente az Értékes Kaposvár sorozatban mutatják be a Kaposvárhoz köthető személyek munkásságát, életútját. Elsőként Együd Árpádot ismerhetik meg az érdeklődők, hétfőtől szombatig minden nap érdekes tényeket olvashatnak róla, majd vasárnap egy online kvíz kitöltésével tesztelhetik tudásukat.

 

 

Emellett hamarosan elindul az Együd Youtube csatornája is, digitalizálják a Somogy Táncegyüttes több évtizedes archív felvételeit, illetve honlapjukon már online kirakóval is várnak benneteket. 

 

 

Itt tudjátok követni őket!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: