2020. 03. 25., szerda, 10:17

12 furgonnyi vitaminsört adományoz a Csíki sör a kórházak dolgozóinak

Újabb szereplővel bővült a nemes gesztussal segíteni szándékozók köre.

Mindenki megpróbál úgy segíteni ahogy csak tud. Van aki az erkélyen tapsol, így köszönve meg az egészségügyi dolgozók munkáját a járvány idején, van aki szolgáltatásokat ajánl fel számukra a vész elmúlta utáni időszakra és még sorolhatnánk egy ideig a jó cselekedeteket, melyekből szerencsére Kaposváron is van bőven.

Le a kalappal a kaposváriak előtt - Rengeteg felajánlás érkezik az egészségügyi dolgozók számára

Le a kalappal a kaposváriak előtt - Rengeteg felajánlás érkezik az egészségügyi dolgozók számára

Hétfőn már írtunk róla, hogy az egyik stúdió a veszélyhelyzet utáni időkre öt egészségügyi dolgozót, illetve élelmiszerbolti eladót vár arcmasszázsra, de ez korántsem az egyetlen felajánlás ami városkánk lakóitól érkezik.

Ám most az egyik határon túli sör manufaktúra, az itthon nagy népszerűségnek örvendő Csíki sör gondolta, hogy szeretne kicsit hozzátenni a közösségi segítséghez. Ennek okán 12 kórház - köztük a budapesti Szent László és Szent János kórház - fertőző osztályain dolgozók számára ajánlottak most fel összesen 12 furgonnyi Vadmálnasört. Ahogy írják, a fertőző osztályokon dolgozók emberfeletti áldozatot hoznak nap mint nap úgy, hogy a fertőzés veszélyeinek közvetlenül vannak kitéve, és bár alkoholmentes sörrel nem rendelkeznek, a Tiltott Csíki Vadmálna Vitaminsör szállítmány már útnak is indult, melyből a fent említett osztályok kapnak 1-1 furgonnyit, ami nagyjából 60 láda, tehát 1200 üveg sört jelent osztályonként.

 

 

Micsoda bulik lesznek az osztályokon ha már végre túl leszünk ezen!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: