2020. 03. 20., péntek, 09:27

Eközben Baranyában: Megvette az egész raklap lisztet, bedobta a terepjáróba, majd elhajtott

Miközben mennyiségi korlátozásokat vezetnek be a nagyobb élelmiszer boltok, hogy mindenkinek jusson az alapvető cikkekből, sokan önző módon nagy tételben vásárolnak. Hiába mondják el mindennap, hogy van elég áru, és a hiányt a pánikszerű vásárlás okozza, vannak akik még mindig fittyet hánynak erre. A Pécshez közeli Drávaszabolcsban egy ember vásárolta fel az összes lisztet.

 

van áru bőven

Mondta el a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete, csupán azért üres néhány polc, mert a pánikszerű, hatalmas mennyiségben való vásárlás miatt nem tudják időben pótolni a termékeket. Arra kérnek mindenkit, hogy ésszerű keretek között vásároljanak, hadd jusson másoknak is.

Kaposváron a kisebb boltokban is limitet vezettek be!

Kaposváron a kisebb boltokban is limitet vezettek be!

Kedden lépett életbe a döntés, miszerint azok az üzletek, melyek nem élelmiszert árusítanak délután háromkor zárásra kényszerülnek a veszélyhelyzet idejére. Emellett a kisebb kaposvári üzletek tulajdonosai is vezettek be óvintézkedéseket a nyitvatartási idő idejére. 

Ahogy az RTL Klub csütörtök esti riportjából kiderül (0:47-től), nem mindenkinek ment át az üzenet, egy drávaszabolcsi boltban egy valaki vásárolta fel az egész raklapnyi lisztet:

 

 

 

Csak remélni tudjuk, hogy a sose látott rétespartira a falu többi lakóját is meghívja az úriember! 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: