2020. 03. 20., péntek, 11:12

Ahogy eltűntek az emberek az utcákról, megjelentek ott az állatok

Egyre több országban vezetik be a kijárási tilalmat, melynek következtében a legforgalmasabb városok is kiürültek. Az állatoknak azonban senki nem szólt a járványról, ők továbbra is élik mindennapjaikat, ami posztapokalipitikus filmekben látott jelenetekhez vezet. Számos országból, így Olaszországból, Japánból és Thaiföldről is egészen szürreális felvételek érkeztek az utcákat belakó szarvasokról, majmokról, vaddisznókról és egyéb állatokról.

Japánban a Nara város melletti parkban élő szarvasok járják az utcákat élelem után kutatva, miután eltűntek az őket etető látogatók eddigi lakhelyükről:

 

 

Nem, a következő jelenetek nem a Jumanjiból valók, a thaiföldi Lopburi városának plázájánál éhező majomcsordák jelentek meg és balhéztak össze:

 

Olaszországban a legdurvább a helyzet, ott aztán lassan mindenféle állat megjelenik az utcákon, lovakat, vaddisznókat, birkákat kaptak lencsevégre a belvárosokban:

Kristálytisztává váltak a velencei csatornák a karantén következtében

Kristálytisztává váltak a velencei csatornák a karantén következtében

Akadnak pozitív hatásai is a koronavírus-helyzetnek, a természetre nézve legalábbis. A gazdasági lassulás következtében Kínában soha nem látott mértékben csökkent a légszennyezettség, most pedig az olaszországi Velencéből posztoltak képeket a "megtisztult" csatornákról.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: