A KP Burger is átállt a kiszállításra - Mutatjuk a választékot!

2020. 03. 19., Csütörtök, 10:08

A KP Burger is átállt a kiszállításra - Mutatjuk a választékot!

Harmadik üzletét nyitotta februárban a KP Burger Műhely franchise Kaposváron. A Honvéd utcai, Kun Péter chef által fémjelzett egység a klasszikus amerikai street food kajákra teker rá egy kis gourmet csavart, hogy ne csak jól lakjunk, de gasztronómiai élményt is kapjunk minden fogással. Kun Péterrel, a brand gazdájával beszélgettünk a kínálatról.

Péternél hobbinak indult az utcai ételek készítése, majd a franchise üzletté válásban teljesedett ki, mely most is folyamatos fejlődésben van. Alapkoncepciója, hogy a legegyszerűbb ételekbe is átemel valamit 20 éves fine dining és gourmet éttermekben szerzett tudásából, ezt fejeli meg a teljes kézművességgel és a mindenben tetten érhető minőséggel.

Saját recept alapján készülő burger zsemle, saját forgalomban lévő, levédett szószok, teljesen egyedi fűszerezésű, 100% marha húspogácsák – pár dolog, amitől KP burger a KP burger. A fő profil természetesen a hamburger, melyből 13-at találunk a listán.  Az alap szettek mellett van csirkemelles, füstölt húsragus, BBQ disznónyakas, grillezett sajtos, 100% argentin marhás, pulled porkos, ezek mellé csatlakozik be két hetente egy újdonság, ez most épp a „Szarvasgombás burger”.

Ha valaki azt kérdezi tőlem mit egyen először, én mindig azt mondom, kóstoljon meg egy alap burgert, pl a „Beef”-et. Ott megérzed, hogy kik vagyunk mi, aztán lehet folytatni a sort.

A burgerek mellett kínálnak kézműves görög gyrosokat, tortillákat, KP dogot, amerikai palacsintákat, salátákat és pár egyéb dolgot azoknak, akiknek mindez nem elég.

Gyrosaik eredetiségét az igazi görög joghurt és pita, az édeskés karamellizált hagyma, valamint a kézműves, nem tömegben felfűzött húsok garantálják. Kétféle gyrost – csibés és borjús - találunk az étlapon, mindegyiket kérhetjük tállal vagy pitával, és extra feltétekkel.

A Tortillák & Dog szekcióban négyféle tortillát – csibés, cheddaros csibés, kebap, KP – és a KP Dogot találjuk, utóbbi cristalina tésztás bagettel, fűszeres kolbászkával, jégsalátával, savanyú uborkával, karamellizált hagymával, ropogós bacon szalonnával és KP szósszal készül.

Hatféle amerikai palacsintát tartalmaz a desszert részleg, a tetőfok a mákos-túrós verzió mézeskalács meggyel, mely nagyon jól egyensúlyoz az édes-savanyú ízpárokkal, tartalmas de mégis bármelyik főétel után lecsúszik, igazi Jolly Joker egy gyorskajálás végére.

Ha megjött az étvágyatok, nem árt ha tudjátok, a KP Burger is beállt azoknak az egységeknek a sorába, ahol megszűnt a helyi fogyasztás, viszont elvitelre és telefonon is tudtok tőlük rendelni:

+36-20/363-3363, +36-20/484-4484

H-Cs: 10-21, P: 10-22, Sz: 11-22, V:11-21 óráig.

Sőt, ha szerencsések vagytok, egy KP burger menü most ingyen a tiétek lehet játékunkkal!  

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: