2020. 03. 18., szerda, 11:33

Itt egy térkép, ami már közelebb visz a koronavírus-fertőzések területi eloszlásához

Egy Google térképre kezdték gyűjteni a hivatalosan a kormány, vagy a polgármesterek által megerősített koronavírus fertőzéseket.

A térképen láthatjuk hellyel-közzel pontosan, hogy Magyarországon hol ütötte fel a fejét a koronavírus. Pirossal jelölik azokat a helyeket, ahol fertőzött személyt találtak, zölddel a házi karanténban lévőket feketével pedig a fertőzésben elhunytakat. Mindegyikhez társítottak némi információt is, amelyet a helyre kattintva oldalt elolvashattok. Ebben szerepel, hogy honnan van az infó, ki erősítette meg, és mit tudni a betegről.

 

Mivel az Operatív Törzs továbbra sem ad pontos információkat a fertőzések hollétéről és területi elosztásáról, talán még ez a térkép adhatja meg a leginkább a választ kérdéseinkre. Ide csak azok az esetek kerülnek fel, amelyeket valamilyen formában megerősítettek, legyen az a kormány, a kórházak vagy a polgármester. 

 

Az itt látható adatok nem hivatalosak, tessék továbbra is fenntartásokkal kezelni, a hivatalos országos koronavírus-fertőzött adatok a koronavirus.gov.hu oldalon, míg a kaposvári esetek a kaposvar.koronavirus.hu oldalon találhatók.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: