2020. 03. 18., szerda, 10:19

Húsklopfolóval és sámlival verte, meggyalázta feleségét a somogyi férfi

A Kaposvári Járási Ügyészség vádat emelt egy somogyi férfi ellen minősített kapcsolati erőszak bűntette és jelentős érdeksérelmet okozó személyi szabadság megsértésének bűntette miatt, aki évek óta rendszeresen bántalmazta, szidta, majd egy „vallomás” megírására és átadására kényszerítette házastársát.

A vádlott és a sértett több évtizede házasok, kapcsolatuk azonban fokozatosan megromlott a férj féltékenysége miatt. A vádlott rendszeresen test szerte ütlegelte feleségét kézzel, sámlival, húsklopfolóval, házasságtöréssel vádolta, sértő kifejezésekkel illette azért, hogy egy nem létező szexuális kapcsolatát vallja be.

 

A kép illusztráció.

A megfélemlített, megvert asszony ennek hatására egy „önvallomást írt”, férje ennek birtokában gépkocsiba kényszerítette, majd a feltételezett barát otthonához hajtott, ahol a sértettel átadatta a dokumentumokat annak a feleségének. A vádlott azonban ezzel sem elégedett meg az „önvallomás” kézbesítése után arra kényszerítette az asszonyt, hogy az állítólagos barát munkahelyén is vallja be a kapcsolatát.

 

Hívjon segítséget!

Ha ön úgy érzi, családon belüli erőszak áldozata és segítségre van szüksége, vagy környezetében élőkön látja ezt, több lehetősége van segítséget kérni. Ha sürgős segítségre van szükség, legjobb, ha az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot (OKIT) hívja a +36-80-20-5520 telefonszámon, vagy az Ökumenikus Segélyszervezet  krízisambulanciái közül pedig felkeresheti a lakóhelyéhez legközelebb esőt. Anonim tanácsadásra is van lehetőség a segélyszervezet online felületén.

 

Az ügyészség vádiratában a távoltartás hatálya alatt álló vádlottal szemben két év végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztés büntetést indítványozott, amennyiben előkészítő ülésen a terhére rótt bűncselekmények elkövetését beismeri.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: