2020. 03. 05., Csütörtök, 09:47

Eleged van az influencerekből és a folyton pózoló emberekből? Itt a bakijaikat gyűjtő oldal!

A jól elkapott pillanatokhoz bizony nem mindig elég néhány másodperc és a puszta szerencse, néha segítség és jó pár fénykép kell ahhoz, hogy meglegyen a tökéletes, közösségi oldalakra posztolható anyag.

Ám ezek a folyamatok külső szemmel nézve elég viccesek tudnak lenni, nem is beszélve a néhány bakiról, amikor nem úgy sikerül az alkotás, mint ahogy azt készítője elképzelte. Az ilyen jeleneteket csupán kevés ember látja, ám ők annál jobban örülnek neki, hiszen azért valljuk be, valahol kicsit azért mindenki értetlenül néz külső szemmel ezekre a műveletekre. 

Ha azt szeretnénk látni, mikor beüt a krach, immáron megtehetjük, hiszen találtunk egy elég méretes gyűjtőoldalt, ahol pont az ilyen szerencsétlenségeket, vagy épp azok készültét videózzák le külső szemszögből. Így már azért mi is értetlenkedve nézünk némely erőfeszítésre egy-egy kép miatt, legyen az a fejenállás majd hatalmas esés a ferde toronynál, kézenállás és szintén hatalmas esés a Barbados táblánál, vagy épp egy hátra szaltó egy sportkocsin, melynek eredménye egy betört hátsó ablak lett.

Az oldalt itt találjátok, tessék szemezgetni.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: