2020. 02. 24., hétfő, 15:59

Olyan erősre itták magukat, hogy a körforgalom jelzőtábláinak estek neki

Négy fiatalember öntött fel túlságosan is a garatra szombaton, hiszen hajnalban jó ötletnek hitték, ha szétverik a balatonboglári körforgalom jelzőtábláit. Nem volt az.

A Fonyódi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény és csoportos garázdaság miatt indított eljárást három balatonboglári és egy balatonszemesi lakossal szemben. Az ügy adatai alapján a négy férfi február 23-án hajnalban, egy balatonboglári körforgalomban több jelzőtáblát megrugdalt, majd a körforgalom elé kihelyezett kötelező haladási irányt jelző táblát kidöntötte és az úttestre dobta.

 

 

A körzeti megbízottak a kamerafelvételek alapján azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket elfogtak és előállítottak a Fonyódi Rendőrkapitányságra. A nyomozók a két 29 és a két 27 éves férfit a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény, valamint csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsítottak elmondták, hogy az italozástól megrészegülten rongálták meg a táblákat.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: