2020. 02. 22., szombat, 09:05

És megtörténik: Újra összeáll a Jóbarátok stábja!

16 év után újra összeáll a Jóbarátok című világhírű sorozat szereplőgárdája. A hatfős főszereplői csapat mindegyike részt vesz ugyanis az HBO Max májusi indulására tervezett megaprodukcióban. Ők maguk is tették közzé, a korábbi találgatásokat megerősítve közösségi oldalaikon a hírt, hozva a régi "formájukat". 

Hatból öten – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry és David Schwimmer is – ugyanazzal a képaláírással tettek közzé az Instagramon egy promóciós fotót, bejelentve: „Megtörténik".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

 

Egyedül a sorozatban Joey-t alakító Matt LeBlanc "viccelte el" a dolgot, és ő hírhedt karakterét hozva a M.A.S.H. című sorozatból osztott meg egy fotót:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc) on

 

A különkiadásban ugyanis nemcsak játszik majd valamennyi közismert szereplő, hanem a show nem a hagyományos sorozat szimpla felélesztése lesz, sokkal inkább egy forgatókönyv nélküli, improvizatív jellegű újraegyesülés. Ben Winston rendezi majd, aki James Corden késő esti show-jának rendezőjeként lehet ismerős, de producerként is csatlakozik az eredeti sorozat három executive produceréhez, Kevin Brighthoz, Marta Kauffmanhoz és David Crane-hez, és a hat főszereplő is kap executive produceri kreditet.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: