Érezni már a tavasz illatát, be is zsongtak a Marázplast kertészei!

2020. 02. 21., péntek, 10:18

Érezni már a tavasz illatát, be is zsongtak a Marázplast kertészei!

És százszámra pakoltak polcaikra magokat, virágföldet, tápanyagokat és a kertészkedéshez szükséges mindenféle eszközöket. Rögtön el is vesztünk köztük, de szerencsére segítségünkre sietett a Marázplast hölgykoszorúja, akiknél jobban nem sokan értenek a kertészkedéshez.

A választékra sem lehet náluk panasz

Ám nem csak az információáradatban egyedülálló a Füredi úti üzlet, hanem kínálatban is, hiszen a kertészkedéshez szükséges eszközökből többet egy helyen nem nagyon lehet találni a városban. Tényleg minden van náluk, ami ahhoz kell, hogy az otthoni balkonládát elkészítsük, vagy akár a nagyobb, hátsókertbe tervezett veteményes- vagy virágoskertet felélesszük.

 

 

Itt van már a nyakunkon a tavasz, és akik házi termesztésű finom zöldségeket, gyümölcsöket, vagy a szomszédságot lepipáló kertet esetleg erkélyt szeretnének maguknak, azok jobb, ha már a következő napokban nekilátnak. Ha pedig az otthoni szükséges felszerelés felmérés során hiányzó cikkeket találunk, legyen az balkonláda, apró ásó, tápanyag, virágföld, öntözőkanna vagy bármi más, forduljunk bizalommal a Marázplast üzlete és munkatársai felé.

 

A jelöléshez ilyen cuki kis táblákat is találni náluk

Ám ha megvan mindenünk, és csak a szükséges ültetni valóra van szükség, legyen az virág, fűszer, zöldség vagy gyümölcs, a mérhetetlenül hosszú polcsoraikról kiválaszthatjuk az ültetni kívánt magvakat. Ha pedig csak vágyakozunk ilyesféle kikapcsolódás iránt, de nincs ötletünk, hogy álljunk neki, nyugodtan kérjük ki a tanácsaikat, tudni fogják minden kérdésünkre a választ! Viszont arra készüljetek, hogy a kosaratok is tele lesz a végére.

 

Ha ilyen szép, házi termesztésű finomságokra vágyunk, akkor bizony már neki kell állni a dolgoknak!Szépségdíjas virágos erkély kezdőszettSzomszédok által irigyelt virágoskert kezdőszett

 

Ráadásul ha most velünk játszotok, egy nagyobb kertészeti ajándékcsomagot is nyerhettek a Marázplasttól!

 
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: