Kizárólag a hölgyek számára kialakított Infratrainer stúdió és edzőterem? - Igen, ez a Studio NORC!

2020. 02. 17., hétfő, 13:00

Kizárólag a hölgyek számára kialakított Infratrainer stúdió és edzőterem? - Igen, ez a Studio NORC!

Kaposváron is találni olyan stúdiót, ahol minden eddiginél gyorsabb és hatékonyabb megoldást kínálnak mindazoknak, akik fogyni, vagy csak formálni szeretnék testüket, esetleg a narancsbőr kezelésére keresnek alternatívát. Ez a Studio NORC, amelyet kizárólag a hölgyek számára alkítottak ki!

 

A belvárostól mindössze egy apró sétára, a Dózsa György utcában található a Studio Norc, amit biztosan kiszúrtok majd, hiszen impozáns színekben pompázó kirakata egyből odavonzza az ember tekintetét. A stúdió első ránézésre full letisztult, a helységben a türkiz-rózsaszín és a fehér árnyalatok elegye vehető észre mindenhol.

 

 

Az üzletben helyet kapott egy kis várakozósarok, egy Infratrainer gép, a pult mellett található az öltöző helyiség, az emeleten pedig a több gépes edzőterem, szauna, illetve masszázs is várja a hölgyeket. 

 

 

A NORC októberben kezdte el működését ebben a formában, a több funkciós stúdióban a hangsúly mindenképpen az egyetlen Infratraineren van. Ugyan hely lehetett volna többnek is, de a stúdió tulajdonosa szeretett volna egy olyan légteret kialakítani, ahol privát szférát biztosít mindenkinek, különösképpen a félősebb, alakjukkal elégedetlen hölgyek részére az edzéshez, illetve ez esetben izzadáshoz is. 

 

 

Az Infratrainer gépek a felhasználók számára minden eddiginél gyorsabb és hatékonyabb megoldást kínálnak a fogyásra vagyó, vagy alakot formálni kívánó nőknek, de nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy egy-egy tekeréssel méregtelenítünk, de a narancsbőr kezelésére is megoldást találhatunk. 

 

 

Az edzőterem és az Infratrainer használata kizárólag bejelentkezés alapján működik, utóbbi használata egy órás turnusokban történik. Egy tekerés 50 percből áll, amiből fél óra ahhoz kell, hogy vizet veszítsünk, utána kezdődik az igazi zsírégetés, és méreganyag leadás. 

 

 

Igazán családias légkört sikerült kialakítaniuk mind a környezettel, mind az apróságokkal, amikkel a vendégek számára kedveskednek, így ha valakinek például leesne a vércukra, szőlőcukor várja a gép szomszédságában. 

 

 

A termékek tekintetében kizárólag prémium krémeket találunk náluk, de ugyanez igaz a géphez használatos nadrágra is, ami nem kerül külön pénzbe az edzés mellé. A polcokon üdítők, a városban kizárólag benzinkutakon megtalálható ásványvizek találhatóak, de a beszélgetősarokban az edzés után elfogyaszthatunk egy fehérje turmixot is, amit helyben is beszereztünk magunknak. 

 

 

Ha szeretnénk kicsit másabb mozgáskultúrát is beiktatni az edzéstervünkbe az Infratrainer mellett, akkor azt az üzlet emeletén tehetjük meg, hiszen ott egy 8-10 gépparkból álló edzőterem kapott helyet, de szaunázni is járhatunk a Studio NORC-ba, ha épp úgy hozza a kedvünk. 

 

 

Igazi Kánaán ez a studió az edzeni vágyó hölgyek számára!
Csak ajánlani tudjuk!
További részletekért, keresd fel őket ITT!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: