Díjazzák a hűséget a kaposvári Plazma Ponton sőt, Valentin-napon ajándékokkal várnak titeket!

2020. 02. 12., Szerda, 15:00

Díjazzák a hűséget a kaposvári Plazma Ponton sőt, Valentin-napon ajándékokkal várnak titeket!

Hűségprogramot hirdetett az általunk is tesztelt Plazma Pont városunkban is, mely során jóval több juttatás ütheti a markunkat, ha plazmaadásra adnánk a fejünket.

És hűségről nem csak a Plazma Pontokon, hanem a szerelemben is beszélhetünk, melynek ikonikus napja épp péntekre esik. Február 14-e Valentin napja, a szerelmesek együtt ünnepelnek, vagy akár manapság, mikor az adakozásnak és embertársaink megsegítésének ekkora sikere van, épp a párok is együtt segítenek. Például plazmaadással.

Erre most egy kis programot is kitalált a kaposvári Plazma Pont, hiszen aki pénteken náluk jár, és megadott szavakból összeállít egy szívhez szóló versikét akár még nyerhet is, természetesen az ingyenes szív alakú stresszlabdán és a segítés átható érzésén felül.

Ráadásul még az év eleji akciójukba is épp beleférünk, hiszen hűségprogramot hirdettek március 31-ig, melynek értelmében minden plazmaadó, minden 5. alkalommal ráadást kap, így már 10.000 forint értékű juttatással távozhat. Kinek ne érné meg?

Valentin napon tehát tégy valami jót és adományozz plazmát, mely során akár még az esti drága vacsora árát is bezsebelheted!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: