2020. 02. 05., szerda, 15:20

Megtépte és az autók elé akarta lökni húgát egy kelvízi férfi

Bántalmazás lett a hetek óta tartó zaklatás vége.

Az eljárás adatai alapján február 4-én 18 óra körül Kelevízen egy helyi férfi korábbi nézeteltérésük miatt szóváltást követően többször megütötte és megtépte testvérét, majd megfenyegette, hogy az autók elé löki. A sértettnek a bántalmazás miatt nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülése keletkezett. A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították, hogy az 54 éves férfi hetek óta rendszeresen zaklatja a húgát.

 

Hívjon segítséget!

Ha ön úgy érzi, családon belüli erőszak áldozata és segítségre van szüksége, vagy környezetében élőkön látja ezt, több lehetősége van segítséget kérni. Ha sürgős segítségre van szükség, legjobb, ha az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot (OKIT) hívja a +36-80-20-5520 telefonszámon, vagy az Ökumenikus Segélyszervezet  krízisambulanciái közül pedig felkeresheti a lakóhelyéhez legközelebb esőt. Anonim tanácsadásra is van lehetőség a segélyszervezet online felületén.

Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt elfogták és előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, ahol zaklatás és könnyű testi sértés vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint ideiglenes megelőző távol tartásáról határoztak.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: