2020. 02. 05., Szerda, 10:56

Ettől vagyunk egészségesek, mégsem tudunk róla sokat - Moziban zárkózhatunk fel a Béres Cseppből

Nincs olyan magyar, aki ne hallott volna már a Béres Cseppről és talán sokan vannak azok is, akik rendszeresen szedik a készítményt.

Eme hungarikum a hiányzó nyomelemek pótlásával erősíti az immunrendszert és kedvező hatással van szervezetünkre. Ám ezt nem mindig ismerték el, a 70-es években feltalálóját, Dr. Béres Józsefet kuruzslás vádjával még bíróság elé is cipelték, sokszor ellehetetlenítették, ám ő nem adta fel. A tudós életét és megpróbáltatásait bemutatván, születésének 100. évfordulóján A feltaláló címmel most filmet készítettek róla, hogy érzelmekben gazdag, izgalmas jelenetekben követhessük nyomon a hatalommal vívott, megalkuvást nem tűrő harcát a szocializmussal.

A filmet Kaposváron a Kultik moziban egy különleges közönségtalálkozóval egybekötve mutatják majd be február 10-én, 18 órától, ahol a film több szereplőjével, például Oberfrank Pállal és Gyöngyössy Katalinnal is találkozhatunk. A beszélgetés során érdekes információkhoz juthatunk a forgatásról, a filmkészítésről és a szerepekről, így mindenképp érdemes jövő hétfőn a Kultik felé venni az irányt!

Jó szórakozást!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: