2020. 02. 03., hétfő, 15:58

Ütötte-verte majd késsel és láncfűrésszel fenyegette nevelt lányát

Félelmetesen indult a vasárnap reggel Balatonszentgyörgyön, ahol egy 51 éves férfi előbb megverte, majd késsel és láncfűrésszel fenyegette 22 éves nevelt lányát.

A Marcali Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya kapcsolati erőszak miatt indított eljárást egy balatonszentgyörgyi lakossal szemben. A gyanú szerint az 51 éves férfi 2020. február 2-án reggel, a vele egy háztartásban élő, 22 éves nevelt lányát – egy korábbi nézeteltérésükből kialakult vita során – megütötte, majd előbb egy késsel, aztán egy beindított láncfűrésszel a kezében életveszélyesen is megfenyegette.

 

 

A vita közben a helyszínre érkező járőrök az agresszív nevelőapát elfogták és előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók – őrizetbe vétele mellett - kapcsolati erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

 

Hívjon segítséget!

Ha ön úgy érzi, családon belüli erőszak áldozata és segítségre van szüksége, vagy környezetében élőkön látja ezt, több lehetősége van segítséget kérni. Ha sürgős segítségre van szükség, legjobb, ha az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot (OKIT) hívja a +36-80-20-5520 telefonszámon, vagy az Ökumenikus Segélyszervezet  krízisambulanciái közül pedig felkeresheti a lakóhelyéhez legközelebb esőt. Anonim tanácsadásra is van lehetőség a segélyszervezet online felületén

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: