2020. 01. 30., csütörtök, 14:52

Halálos baleset a Pécsi utcában - Egy 12 éves fiú vesztette életét, mert nem volt bekötve

Csütörtök reggel már beszámoltunk a balesetről amely során a Pécsi utcában fának ütközött egy autó. A járműben utazó egyik fiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban végül életét vesztette. A 12 éves kaposhomoki gyermek nem volt bekötve.

A rendelkezésre álló adatok alapján január 30-án 7 óra 33 perckor Kaposvár külterületén, a Pécsi utcában közlekedett egy személygépkocsi, amelynek vezetője elvesztette uralmát a jármű irányítása felett, letért az útról és egy fának ütközött. A baleset következtében a hátsó ülésen utazó 12 éves gyerek - akinek biztonsági öve a helyszíni szemle adatai alapján a hátsó ülés mögé volt tűrve - olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően életét vesztette. A baleset körülményeit a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

 

 

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet a közlekedési szabályok betartására és a biztonsági öv használatára! Nem csak egy szlogen, hogy csökkenti a sérülések kockázatát, ebben az esetben is életet menthetett volna.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: