2020. 01. 30., Csütörtök, 16:00

Felejtsd el a nagy márkákat! Saját bőrünkön próbáltuk ki a kaposvári SweetYou natúr kozmetikumait!

A karácsonyfánk alatt várt minket a csomag, melyben a SweetYou termékei rejtőztek és hamar kiderült, hogy a márka megálmodói kaposvári kötődésűek. A SweetYou 100%-ban természetes testápoló termékeket forgalmaz, így mi sem kellett több számunkra, lecseréltük a nagy kozmetikai márkák gyártmányait a polcainkon, és saját bőrünkön teszteltük le a termékeiket.

Betti és Adri, a SweetYou-t már az elinduláskor úgy álmodta meg, hogy a természetes bőrápolás jegyében készüljenek a termékeik. Az elmúlt 2 év során pedig sikeresen növekedtek, így ma már egy egész csapat segíti őket ezen törekvésükben. Jelenleg a portfóliójukban találunk testradírt, testvajat, testápoló gélt, szappant, ápoló balzsamot és krémdezodort is, melyekből igyekeznek folyamatosan új illatokkal elkápráztatni a vásárlóközönségüket. 

A kozmetikai termékekkel kapcsolatban főleg itt érdemes megemlíteni, hogy a cég egyáltalán nem végez kísérleteket állatokon, valamint pálma-, és avokádóolaj, illetve parabénmentesek. Szinte minden terméküket frissen készítik - kivételt képez ez alól a szappanuk, melynek 4 hétig érlelődnie kell -, és nem tartalmaznak tartósítószereket, hiszen úgy tapasztalták, hogy egyre többen allergiásak rájuk. Utóbbit úgy sikerül a cégnek kiviteleznie, hogy a kozmetikumok nem tartalmaznak vizet, nem úgy mint a drogériákban található hasonló termékek, melyeknek akár 70%-a víz, így tartósítószert kell használni a megalkotásukkor. Ezáltal pedig jóval kevesebbet is kell használni az elsőre kisebbnek tűnő kompakt tégelyekből.

Hozzánk a SweetYou termékek közül a Winter Deluxe csomag került, melynek tartalma egy vegán testvaj, illetve egy fürdőolaj, továbbá megismerkedhettünk még két kedvenccel, a  Cream Berry testgéllel és testradírral

Első tapintásra feltűnik, hogy a textúrája a krémeknek teljesen más a drogériák polcain megtalálható kozmetikumokhoz képest, ennek oka, hogy ezek igazi ápoló koncentrátumok. Az üvegcsék felbontása után rögtön érez az ember egy intenzív édes illatot, ám ezek nem vegyülnek a natúr termékektől megszokott harsány gyógynövényes szagokkal, így méltan viselik a kozmetikumaik a SweetYou nevet. 

Lassan már három hete, hogy használatba állítottuk a SweetYou termékeit, kezdve a fürdőolajjal, és a testradírral. Az előbbiből egy minimális mennyiséget adva fürdővizünkhöz igazi wellness élményben lehet részünk az otthonunkban, de a lassan nyakunkon lévő Valentin napra is egy tökéletes ajándék lehet a párok számára, hiszen az édes és pikáns illatok elegye szuper esszenciát kölcsönöz a fürdéshez. A testvajhoz, aminek habos textúrájához hasonlóval még nem találkoztunk, január 31-ig évindító kedvezménnyel juthattok a SweetYou weboldalán. Könnyű felvinni, hamar beszívódik, a hatása pedig levett a lábunkról. 

A tél és a hideg miatt évek óta keressük a tökéletes készítményt, amivel orvosolhatnánk ebben az időszakban a bőrünk szárazságát, de már nem kell tovább kutatnunk, hiszen az őszi-téli limitált testradírt és testgélt használva elbúcsúzhatunk tőle. A radírból egy-egy használatból éppen, hogy fogyott a tégelyből, ami pozitív csalódás a drogériákban kapható termékekhez képest, hiszen azokból egy rakatnyit magunkra kell kennünk, hogy érdemi eredménye legyen. A testápoló gélnél azt tapasztaltuk, hogy nedves bőrre kenve szinte azonnal beszívódik, és hosszan tartó hidratálást biztosít számunkra.

A SweetYou termékeik minket megvettek, és ahogy kifogynak a tégelyeink, azonnal rendeljük majd belőlük a következő adagot, mert számunkra 100%-osan beváltak! Az csak grátisz, hogy mindezt egy kaposvári kötődésű cég készíti.

Most ti is lecsaphattok egy SweetYou csomagra, ha velünk játszotok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: