2020. 01. 28., Kedd, 15:05

Mit sem ért az egyirányú forgalom és a betemetett lyuk, kidőlt a betonfal a Buzsáki utcában

Az év elején döntött úgy a Városgondnokság, hogy megtiltja a Buzsáki utcába a Zaranyi lakótelep irányából való behajtást.

Az egyirányúsítást azonban nem minden autós vette figyelembe, a lakók szerint több autós is - mit sem törődve a behajtani tilos táblával - vígan használta a szakaszt az Arany János felé is. Így a várt tehermentesítés, melynek oka a beomló partfal volt, nem sikerült, meg is lett az eredménye. Ugyan a tátongó lyukat sikeresen eltüntették a múlt héten, ez sajnos nem volt elég, kedd délutánra megadta magát a hatalmas betonkerítés és darabjaira hullott.

Szerencsére eddig még nem történt baleset azért, mert az autósok figyelmetlenül vezettek, ám csak idő kérdése, hogy egy váratlanul szembejövő autós mikor tesz kárt a szabályosan közlekedő társában, egyúttal pedig súlyosbítja az állandó félrehúzódással az amúgy is omlásban lévő partfal állapotát.

A városgondnokságnak így most új megoldás után kell néznie, az autósok figyelmét pedig ismételten mi is felhívjuk, hogy a közlekedési rend megváltozott a Buzsáki utcában, figyeljék a táblákat és ne a megszokások szerint közlekedjenek.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: