2020. 01. 22., szerda, 14:15

Szuperhős fanok örvendjetek - Jön az első magyar Comic Con!

Lehet nem sokaknak jelent bármit is az a név, hogy Comic Con, de a képregény vagy szuperhős rajongók, és talán még az Agymenők sorozatot nézők is tudják miről van szó.

A Comic Con egy gyűjtőneve azoknak a képregény, sorozat-, és filmrajongók számára szervezett találkozóknak, amelyek méltán népszerűek szerte a világban. A legnagyobb ilyen találkozó a San Diego-i Comic Con, ahol rendre rengeteg új filmről és sorozatról szokták - többek között az olyan nagyágyúk is mint a DC és a Marvel - lerántani a leplet.

 

Nos, ilyen mértékű bejelentésekre nálunk nem kell számítani, de már az is nagy szó, hogy lesz magyarországi rendezvény! A Budapest Comic Con augusztus 15. és 16. között kerül megrendezésre fővárosunkban, melyen a szervezők szerint világsztárokkal is lehet majd találkozni.

 

 

Az előzetes információk szerint hazai és külföldi filmsztárok, nemzetközi cosplay és anime hírességek is érkeznek, de lesznek közönségtalálkozók, szakmai beszélgetések, filmes előadások, videojátékok, képregények, kártyajátékok, e-sportversenyek és rengeteg vásárlási lehetőség. Részletekért kövessétek őket ITT vagy figyeljétek EZT az oldalt.

 

Jól hangzik, ki megy?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: