2020. 01. 22., Szerda, 17:00

Ilyen boldog malacból se lett még szalonna! Csak a Marázplast készülhet fel így a disznóvágásra

Egyedi módon mutatta be a disznóvágásra szánt termékeit a Marázplast Háztartási cikk Szaküzlete a Facebookon. Minket teljesen megvettek.

Az a városban már szinte köztudott, hogy a Füredi úti üzlet nem csak kínálata, hanem ötletei miatt is kitűnik a kaposvári boltok közül, elég csak követni a Facebook oldalukat, ahol rendre sikerül olyan sztorikat kerekíteniük egy-egy poszthoz, amelyeken még mi is rendre felkacagunk, vagy megnézni a közös anyagainkat, melyek során matracokat fújtunk, gyerekgokartot hajtottunk vagy karácsonyfát díszítettünk.

A téli időszakban van egy olyan, hagyományosnak tekinthető program, amely manapság már részben megosztja az embereket, tennénk hozzá feleslegesen: a disznóvágás. Régen némely családoknál szinte ünnepnapként számon tartott esemény több napos előkészületet, szervezést, majd egy teljes napon át tartó vigasságot jelentett. A család minden tagja, rokonok, barátok csatlakoztak a munkához, tisztították a fokhagymát, töltötték a hurkát, kolbászt, sózták a szalonnát, tréfákkal, finom borokkal és jó pálinkákkal ütötték el az időt.

A hangulat fő támogatója csak a pálinka lehet, amely egy ilyen csinos kis üvegből csak még jobban eshet

Mindezek egy részére máig van precedens szerencsére, főleg a falvakban jönnek össze máig egy jó kis disznóvágásra a barátok, rokonok, de városunkban is van rá bőven példa. Rájuk gondolt most a Marázplast is, akik egy cuki kis plüss malacka segítségével vonultatták fel széles repertoárjukat, melyek teljes egészében lefedik azt, amire csak szükség lehet egy ilyen eseménynél. A disznót kivéve, hiszen ha valaki a plüss malackának esne neki hurka helyett, bizonyosan nem lakna jól…

 

Személyes kedvencünk kicsit csalóka, nem tartjuk valószínűnek, hogy ez volna a végeredmény

A Marázplastnak tehát jár a nagy-nagy piros pont az ötletért, disznóvágásra készülő csapatoknak pedig kötelező célpont a Füredi úti üzlet, hogy kellőképp felszerelkezzenek az eseményre.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: