2020. 01. 16., Csütörtök, 13:35

Üzleti felhőszolgáltatás cégeknek

Sok előnye van annak, ha a felhőben tároljuk az adatainkat. Még több, ha a teljes CRM rendszerünket el tudjuk onnan érni. A legtöbb, ha minden folyamatunkat a felhőből irányítjuk. 

A cég korlátlan növekedése szempontjából gyakorlatilag az egyetlen lehetőség a felhőből irányított vállalkozás. Ebben a munkaerőhiánnyal terhelt időszakban azok a cégek maradnak életben/fejlődnek, amelyek megfelelő kvalitású kollégákat tudnak toborozni és alkalmazni. A toborzás pedig nem hatékony, ha csak földrajzilag egy-egy - az irodánkhoz közeli - helyszínre orientálódik, mivel a matematika egyszerű szabályai szerint minél nagyobb az álláshirdetéssel lefedett alapsokaság, annál nagyobb eséllyel találunk minden tekintetben a feltételeknek megfelelő kollégát. 

Ebben segít CRM rendszerünk. A szoftver gyakorlatilag minden folyamatot lefed, ami egy szolgáltatással foglalkozó MKKV-nak (miko-, kis- és középvállalkozás) szükséges, könnyen elérhető, a jogosultságok beállítása pedig az admin felhasználó által bármikor, rugalmasan megoldható.

Nem szükséges hozzá szoftvert letölteni, böngészőből működik, nem is kellenek hozzá gamer erőgépek, elegendő egy hagyományos laptop vagy asztali gép, a lényeg, hogy Internet-kapcsolat legyen (abból is elegendő a minimális). Szakmai tudás sem szükséges, egy fél napos betanítást követően bárki használni tudja. A szoftver felhasználásával egy komplex szolgáltatást végzünk, nem egy doboz szoftvert adunk el.

Javasoljuk, hogy kérjen egy közvetlen megkeresést kollégáinktól, akik bemutatják a szoftvert, lehetőséget biztosítanak ingyenes próbára, illetve szükség szerint személyre is szabják.

info@alimentaria.hu 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: