2020. 01. 16., csütörtök, 11:00

Az idei téli szezonban szinte biztosan nem szánkózunk Kaposváron

Az elmúlt napokban bizony jócskán kijut a hidegből Kaposváron, ezért gondoltuk megvizslatjuk a hűvös idővel érkezik-e majd egy kis havas áldás a környékre, illetve meddig kell még vacogó foggal kilépnünk az utcára. 

Az Időkép 30 napos előrejelzése szerint Kaposváron még egy pár napig marad a 0 fok körüli hőmérséklet, majd a jövőhéttől egészen a hónap végéig 5 fok körül alakul a hőmérséklet. Ugyan 1-2 napra jósolnak havas esőt, de ha netalántán esne is egy kis hó, a hőmérséklet miatt nem sokáig fog megmaradni. 

 

 

A február is hasonlóképp alakul majd csapadék terén, az előrejelzés szerint lesznek olyan napok, mikor bőven kapunk égi áldást a nyakunkba, de a hőmérséklet miatt könyvelhetően eső formájában érkezik majd. Annak viszont örülhetünk, hogy a hőmérséklet fokozatosan melegszik majd, átlagban 7 fok alakul, de lesz példa 8-9-re is. 

 

 

Így a jelen állás szerint Kaposváron nem fogjuk tudni használni a szánkókat és különböző csúszkákat az idei téli szezonban, így nosztalgiázzatok velünk az egyik szánkózós videónkkal:

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: